Autogarage Den Haag

Uw complete autogarage in Den Haag

Vanuit onze autogarage in Den Haag bieden wij een brede waaier van diensten en producten aan. U kunt bij ons terecht voor een accu kopen, een set nieuwe banden of velgen in Den Haag, maar ook kunnen wij u helpen met een reparatie aan uw auto en nog veel meer. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u op een deskundige en professionele wijze helpen en dat uiteraard tegen scherpe prijzen. Wij willen graag ook voor u uw vaste autogarage in Den Haag zijn!

Wij bieden een goede service, helder advies en u weet altijd waar u aan toe bent. Of het nu een kleine reparatie betreft, de grote beurt of andere werkzaamheden, bij ECG Banden weet u dat het in orde komt. Geen gedoe, geen verrassingen, maar precies wat u wenst. Kom daarom zeker langs als u wat nodig heeft of als er wat aan uw auto gedaan moet worden.

Autobanden specialist in Den Haag

Een van onze expertises is autobanden. Wij kunnen u hier uitgebreid in adviseren en vanzelfsprekend hebben we een ruime voorraad banden van allerlei merken. Nieuwe banden nodig in Den Haag? Kom langs, in onze autogarage in Den Haag hebben we een geschikte set voor uw auto. Een band vervangen, samen met de velg? Wij maken het voor u in orde. Is het tijd om over te schakelen naar de winterbanden? Wij regelen het zo voor u.

Wij hebben diverse soorten banden van de bekende merken op voorraad en dat voor een brede selectie van auto’s. Daardoor weten we zeker dat we ook u kunnen helpen met een nieuwe set. U kunt de banden kaal bij ons aanschaffen, maar ook kunnen we die voor u op de velg zetten en indien nodig, gelijk onder de auto plaatsen. Wat uw wens ook is, wij maken het voor u in orde.

Autogarage Den Haag

Bijzondere aanpassingen aan auto’s

Naast dat onze garage in Den Haag gespecialiseerd in banden is, zijn wij ook experts op het gebied van autoaanpassingen. Het gaat hier dan om aanpassingen in auto’s voor mensen met een functiebeperking. Is het nodig om de auto aan te passen naar knie- of handgas? Dan kunnen wij de benodigde aanpassingen in de auto verrichten om dit mogelijk te maken.

Hierdoor kunt u alsnog met uw eigen auto blijven rijden en deze werkzaamheden voeren wij uit op basis van de restrictiecodes die door het CBR afgegeven worden naargelang uw situatie. Met andere woorden: de auto wordt in onze autogarage in Den Haag aangepast op basis van de officieel vastgestelde voorschriften. Dit zorgt voor veiligheid en de garantie dat uw auto aan de wettelijke eisen voldoet.

Dubbele bedieningen

Ook kunt u bij onze autogarage in Den Haag terecht voor het inbouwen van dubbele bedieningen. Dit bijvoorbeeld voor lease- en lesauto’s. Dit valt onder dezelfde categorie van specialistische aanpassingen die wij voor u kunnen inbouwen in uw auto. Meer weten? Neem contact met onze autogarage in Den Haag op, wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Menu