Dubbele bediening

Dubbele bediening lesauto

Iedereen die rijles heeft gehad is ermee bekend – of heeft uw instructeur nooit op de rem hoeven trappen toen u met iets te veel snelheid een bocht in ging? Dat deed uw instructeur met de dubbele bediening: een extra set pedalen aan de bijrijderszijde van de auto. Lesauto’s worden door ons voorzien van dubbele bediening met kabels en stangen. De montage is altijd geheel in lijn met de wettelijke voorschriften. Zo kunt u met een gerust hart de lesauto voorrijden.

Ook voor lease auto’s kan dubbele bediening een uitkomst zijn. Wilt u meer informatie over de montage van dubbele bediening? Neem contact op met onze specialisten.

Inbouw specialistische aanpassingen

Voor sommige mensen is het niet mogelijk om in iedere auto achter het stuur plaats te nemen. Denk hierbij aan mensen met een fysieke beperking. Wij van Dubbele Bediening 123 kunnen verschillende oplossingen bieden voor specialistische aanpassingen aan de auto van minder validen – van een linker gaspedaal tot handbediening. Daarnaast is bediening van het voertuig middels kniegas ook door ons in te bouwen. Dit alles voeren wij uit in lijn met de voorschriften van het CBR.

Wilt u uw voertuig op een andere manier laten aanpassen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voertuig aanpassingen kennen geen geheimen voor Dubbele Bediening 123.

Dubbele bediening

Autogarage Den Haag

Onze autogarage wordt gerund door een team specialisten dat al ruim 44 jaar hart voor het vak heeft. Automonteurs die weten waar ze mee bezig zijn, en met hun bijzondere aanpassingen aan auto’s veel mensen helpen hun eigen weg te vinden. Het monteren van dubbele bediening, het inbouwen van een linker gaspedaal, of een auto aanpassen tot handbediening of kniebediening kan namelijk betekenen dat mensen in hun eigen voertuig een stukje vrijheid blijven ervaren. De monteurs van Dubbele Bediening 123 dragen daar graag aan bij.

Banden, velgen en accu’s

Naast onze expertise in dubbele bediening voeren wij ook andere aanpassingen uit. Denk hierbij aan het repareren of vervangen van de accu, of het wisselen van uw banden.

Meer informatie over dubbele bediening

Wilt u meer weten over het inbouwen van dubbele bediening of andere specialistische aanpassingen aan het voertuig? Neem contact op met de specialisten van onze autogarage in Den Haag. We helpen u graag op weg!

Menu