Garage Den Haag

Uw specialistische garage in Den Haag

ECG Banden is uw garage in Den Haag voor een brede variatie van diensten. U kunt banden, velgen, accu’s kopen in Den Haag bij ons en nog veel meer vervangbare onderdelen voor uw auto. Uiteraard tegen een scherpe prijs. Tevens is het mogelijk om bij onze autogarage in Den Haag deze werkzaamheden te laten uitvoeren, dus als er een nieuwe accu in uw auto geplaatst moet worden, dan verzorgen wij dit graag voor u.

Net zoals het zetten van nieuwe autobanden in Den Haag, op de velgen en alle andere onderhoudswerkzaamheden. Ook zijn wij uw specialistische garage voor bijzondere aanpassingen aan uw auto. Hiermee onderscheiden wij ons van een reguliere garage in Den Haag, want wij richten ons op dubbele bedieningen en aanpassingen in auto’s voor een andere vorm van besturen.

Uw auto geheel op maat

Bij onze garage in Den Haag kunt u terecht om uw auto geheel op maat te laten maken. Hieronder vallen diverse aanpassingen aan uw vierwieler naargelang uw wensen. Is het voor u noodzakelijk om te beschikken over kniegas of handgas? Wij bouwen uw auto om waarmee dat mogelijk wordt. Uiteraard volgen we hierbij de richtlijnen die wettelijk zijn opgesteld, zodat de veiligheid altijd gewaarborgd blijft.

Maar ook voor lesauto’s of particuliere auto’s waarbij een dubbele bediening een vereiste is, kan u bij ons terecht. In onze garage in Den Haag kunnen we alle aanpassingen aan uw auto verrichten om het geheel naargelang uw wensen in te stellen en vorm te geven, zodat u op een comfortabele en fijne manier kunt autorijden. Hierin is ontzettend veel mogelijk en wij maken dit graag voor u in orde.

In feite kunnen we uw auto geheel op maat voor u maken, zodat u volledig mobiel blijft met een auto die aangepast is naar uw behoeftes.

Garage Den Haag

Wij passen uw auto met u aan

Elke wens is anders en dat is vanzelfsprekend ook van toepassing op de aanpassingen die verricht moeten worden aan uw auto. Dit kan niet zomaar gebeuren, want in veel gevallen is het noodzakelijk om een rijbewijs aan te vragen waarop bepaalde restricties aangegeven staan. Volgens die restrictiecodes zal uw auto aangepast worden, zodat het qua papierwerk helemaal in orde is.

In die zin is het belangrijk om goed samen te werken, zodat uw auto aangepast wordt naar wat noodzakelijk en toegestaan is. Maar ook om te voldoen aan de gestelde eisen op basis van het CBR. Wij kunnen u daar als garage in Den Haag van A tot Z in ondersteunen en wij verrichten de aanpassingen in uitvoerig overleg met u.

Voor alles met betrekking tot uw auto

Uiteraard kunt u ook bij ECG Banden terecht voor regulier onderhoud, het vervangen van bepaalde delen, reparaties en nog veel meer. Daarmee zijn wij een complete garage in Den Haag voor alles met betrekking tot uw auto. Uiteraard ontbreekt het ook aan de nodige accessoires voor uw auto niet, neem dus zeker een kijkje op onze website of kom langs. Wij helpen u graag verder!

Menu